Wie is niet groot geworden met Dick Bruna’s Nijntje? Ik had vroeger jarenlang een mega exemplaar van Nijntje in mijn bed en mijn Nijntje rugzak wilde ik het liefst altijd omhouden.

Het Nijntje museum

Ook Finn en Liv vinden Nijntje geweldig, ik heb al vele boekjes van Dick voorgelezen. En niet één keer. Zo leuk want tegelijkertijd denk ik dan terug aan mijn eigen jeugd. Toen ik hoorde van het Nijntje museum wist ik dat we hier een dagje naartoe moesten. Op naar Utrecht dus. Onze kinderen vonden het fantastisch. Zij hebben de perfecte leeftijd voor dit museum. Het is een heerlijke speelplek waar ontdekken voorop staat; met fietsjes, een huisje, een treintje en poppenkast, alles in de stijl van Nijntje. Met een heuse Nijntje pannenkoek in onze buik gingen we weer naar huis.

Hier willen we zeker nog een terugkomen.


Elmas
Blogger